Σχετικά με εμάς

Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε τις καινοτομίες από το επίπεδο του πακέτου σε ολόκληρο το δίκτυο σε οικονομικά αποδοτικές λύσεις που μπορούν να μεταμορφώσουν την εμπειρία δικτύου των παγκόσμιων επιχειρήσεων, των φορέων εκμετάλλευσης δικτύων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, των νοσοκομείων, των κινητών εργαζομένων και των οικιακών χρηστών.

Η εταιρεία μας είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του διεθνούς τηλεπικοινωνιακού φορέα HeliX World στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δημιουργία ενός πλήρως απομονωμένου εταιρικού δικτύου της επιχείρησης (Αυτόνομο Σύστημα), διαφορετικής πολυπλοκότητας και κόστους υλοποίησης, αλλά με το ίδιο επίπεδο τεχνολογικών λύσεων και ασφάλειας.

Η επιτυχία μας βασίζεται στην ιδιόκτητη τεχνολογία που επικεντρώνεται στις αγορές εταιρικών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και σε μεγαλύτερους οργανισμούς με πολλές τοποθεσίες.

Δεσμευόμαστε να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή των νέων ολοκληρωμένων τεχνολογιών επικοινωνίας. Οι καινοτομίες μας μας επιτρέπουν να αναπτύσσουμε μοναδικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες επιχειρηματικές ανάγκες κάθε πελάτη.

Το χαρτοφυλάκιο των διεθνών υπηρεσιών της HeliX World περιλαμβάνει προσφορές αιχμής, στην ιδιαίτερα ανεπτυγμένη υποδομή μας.